Rólunk

Close

FREE QUOTE TODAY

Fill out the form below and get a free quote today.

Vállalkozásunk rövid története

Vállalkozásomat 1994-ben indítottam a Balaton környékén, ekkor még fuvarosként teljesítettem a megrendeléseket. Végzettségem mezőgazdasági gépszerelő. Több, mint 20 éve földmunkával foglalkozunk a Nivegy-völgyben és környékén. Székhelyem Tagyon községben található.

Minden típusú munkagépre rendelkezünk engedéllyel, így a legkisebb 1,5 tonnás géptől a legnagyobb 20 tonnás gép kezelésében is nagy rutint szereztünk az évek során.

Gépparkunkban megtalálható minden típusú munkagép 1,5 tonnától 20 tonnáig, így ennek megfelelően minden gépi földmunkát az optimális méretű munkagéppel tudunk elvégezni. A megrendelő szempontjából a mindennapokban ez gyorsaságot és költséghatékonyságot eredményez.

Mindhárom fiam néhány éves külföldi munkavégzés után hazaköltözött, és bekapcsolódtak a vállalkozásunkba, amelyben a mai napig tevékenyen részt vesznek.

Szolgáltatásaink közé tartozik az alap ásás, pince ásás, pince tömb kiemelés, murvás utak készítése és karbantartása, árok ásás, gépi földmunka, föld szállítás.